Χοκς - Γουίζαρντς 134-116: Μια ανάσα από την 8η θέση η Ατλάντα (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Οι Ατλάντα Χοκς επικράτησαν εύκολα των Γουίζαρντς με 134-116 και βρέθηκαν πολύ κοντά στην κατάκτηση της 8ης θέσης στην Ανατολή. Υπό προϋποθέσεις, διεκδικεί και την 7η.

Στο τελευταίο «κατοστάρι» της regular season όλος ο λόγος γίνεται για τις θέσεις που θα τερματίσουν οι ομάδες στις δύο περιφέρειες.

Οι Ατλάντα Χοκς που έχουν εξασφαλίσει εδώ και μερικές ημέρες τη συμμετοχής τους στο play-in tournament, βρέθηκαν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της 8ης θέσης μετά τη νίκη τους επί των Γουίζαρντς εντός έδρας. Συγκεκριμένα έχουν μία νίκη παραπάνω (41-39) από τους Ράπτορς (40-40) οι οποίοι γνώρισαν την ήττα στη Βοστόνη και χρειάζονται άλλη μία στα δύο τελευταία ματς (με Σίξερς εντός και Σέλτικς εκτός) χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα του Τορόντο. Και αυτό διότι έχουν 2-1 στα μεταξύ τους ματς οπότε και υπερτερούν στην περίπτωση του ίδιου ρεκόρ με τη λήξη της regular season.

Βέβαια οι Χοκς έχουν ακόμα ελπίδες και για την 7η θέση ώστε να αποκτήσουν αβαντάζ έδρας στο πρώτο play-in ωστόσο θα πρέπει να κάνουν το 2/2 και οι Χιτ το 0/3. Στην αναμέτρηση με τους Γουίζαρντς, επέστρεψε ο Τρέι Γιανγκ, ο οποίος είχε απουσιάσει λόγω γρίπης από το τελευταίο ματς. Μάλιστα είχε 25 πόντους και 16 ασίστ ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Τζον Κόλινς, ο οποίος μέτρησε 23 πόντους με 6/8 εντός παιδιάς. Στους 19 πόντους σταμάτησε ο Μάρεϊ, ενώ οι Γκρίφιν και Τζόνσον πέτυχαν από 16 πόντους ο καθένας.

Για τους Γουίζαρντς οι οποίοι στα τελευταία ματς χρησιμοποιούν την second unit, οι Ντάνιελ Γκάφορντ και Τζον Ντέιβις είχαν από 25 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα