Αντετοκούνμπο: Η τρομερή αντίδραση του Γιάννη για τα επόμενα τρία εκτός έδρας ματς των Μπακς (vid)

Αντετοκούνμπο: Η τρομερή αντίδραση του Γιάννη για τα επόμενα τρία εκτός έδρας ματς των Μπακς (vid)

Newsroom
Η αντίδραση του Αντετοκούνμπο στο road trip των Μπακς

bet365

Οι Μπακς μπαίνουν στην τελική ευθεία της regular season έχοντας τρία σερί εκτός έδρας ματς με Νάγκετς, Πίστονς και Πέισερς όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πως δεν το είχε... συνειδητοποιήσει.

Το road trip των Μπακς άρχισε νικηφόρα στο Σολτ Λέικ Σίτι. Τα «Ελάφια» ισοπέδωσαν τους Τζαζ με το επιβλητικό 116-144 και ανέβηκαν στο 53-20, έχοντας σφιχταγκαλιάσει το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ πριν από την έναρξη των play-offs.

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δεν χρειάστηκε να φορτσάρει κόντρα στους Τζαζ, παίζοντας μόλις 25 λεπτά και σημειώνοντας 24 πόντους με 3/6 βολές, 9/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 11 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Πλέον τα «Ελάφια» στρέφονται στο μεγάλο ματς με τους Νάγκετς τα ξημερώματα της Κυριακής (26/3, 4:00) στο Ντένβερ ενώ ακολουθούν οι εκτός έδρας αγώνες με τους Πίστονς (29/3) και τους Πέισερς (31/3) πριν επιστρέψουν στο Fiserv Forum για την αναμέτρηση με τους Σέλτικς την Πρωταπριλιά.

Κάτι που φαίνεται ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ο Greek Freak! Όταν το κατάλαβε, ευχήθηκε να είχε... πακετάρει περισσότερα ρούχα.

Δείτε την αντίδραση του Αντετοκούνμπο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα