All Star Game: Η νέα 3D εκτυπωμένη μπάλα του NBA που δεν χρειάζεται φούσκωμα, έρχεται για να αλλάξει το μπάσκετ (vids)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
All Star Game: Η νέα 3D εκτυπωμένη μπάλα του NBA που δεν χρειάζεται φούσκωμα, έρχεται για να αλλάξει το μπάσκετ (vids)

bet365

Το μπάσκετ μπορεί να αλλάξει. Και η αρχή θα γίνει από μία μπάλα. Στο All Star Game της Γιούτα η Wilson παρουσίασε την πρώτη 3D εκτυπωμένη μπάλα, η οποία είναι κούφια και δεν χρειάζεται ποτέ φούσκωμα!

Μία μπάλα μπάσκετ από τον εκτυπωτή. Γεμάτη με τρύπες. Η οποία δεν χρειάζεται φούσκωμα. Ποτέ! Στο All Star Game της Γιούτα η νέα επίσημη χορηγός μπαλών στο NBA, η Wilson παρουσίασε κάτι που μπορεί να αλλάξει το άθλημα του μπάσκετ.

Διαχρονικά, οι αλλαγές στο άθλημα ήταν πολλές. Από τον επαγγελματισμό των αθλητών, στην αποκατάστασή τους, στην τεχνολογία των παπουτσιών και των ρούχων. Πλέον, φαίνεται πως ήρθε η σειρά της μπάλας.

Οι παίκτες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό καρφωμάτων το έκαναν με τις νέες μπάλες. Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε (ένα πλέγμα φτιαγμένο από εκατοντάδες μικροσκοπικές εξαγωνικές τρύπες) σημαίνει ότι η 3D τυπωμένη μπάλα δεν χρειάζεται φούσκωμα και εγγυάται ότι δεν θα ξεφουσκώσει ποτέ!

Η μπάλα βγαίνει σχηματισμένη μέσα από μία λευκή σκόνη και αφού έχει προηγηθεί η απαραίτητη διεργασία και στη συνέχεια η Wilson επέλεξε να της δώσει μαύρο χρώμα. Φυσικά διαθέτει τα logo της εταιρίας και του NBA.

Η νέα μπάλα χρησιμοποιήθηκε από τον Κένιον Μάρτιν Τζούνιορ των Χιούστον Ρόκετς, ο οποίος την πήρε στα χέρια του από τον θρυλικό μπαμπά του, Κένιον Μάρτιν τον πρεσβύτερο και πραγματοποίησε ένα από τα καρφώματά του στο διαγωνισμό του All Star Game.

@Photo credits: Wilson Sporting Goods Co
 

NBA Τελευταία Νέα