Μάτζικ - Σέλτικς 113-98: «Φρένο» στο Ορλάντο στη μεγάλη επιστροφή του Άιζακ ύστερα από 2.5 χρόνια (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Οι Ορλάντο Μάτζικ σταμάτησαν το νικηφόρο σερί των Μπόστον Σέλτικς κερδίζοντας με 113-98, σε μια βραδιά που έκλεψε την παράσταση ο Τζόναθαν Άιζακ ο οποίος επέστρεψε στα παρκέ ύστερα από 2.5 χρόνια!

Ο χρόνος για τον Τζόναθαν Άιζακ είχε σταματήσει στην «φούσκα» του Ορλάντο στις 2 Αυγούστου 2020, όταν και είχε υποστεί ρήξη αχιλλείου τένοντα!

Έκτοτε έπρεπε να περιμένει 2.5 χρόνια και να περάσουν 211 ματς στο ΝΒΑ προκειμένου να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα των Μάτζικ. Κάτι που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (24/1) και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι του Ορλάντο με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Βοστόνη. Συγκεκριμένα πέρασε στο παρκέ ύστερα από πέντε λεπτά αγώνα και όπως ήταν λογικό και επόμενο, γνώρισε την αποθέωση από το κοινό στη Φλόριντα.

Βέβαια δεν έμεινε στο παρκέ περισσότερα από 10 λεπτά ωστόσο φρόντισε να πετύχει 10 πόντους έχοντας 4/7 εντός παιδιάς, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ. Εκείνοι ωστόσο που έκαναν την περισσότερη δουλειά προκειμένου να σταματήσει το νικηφόρο σερί των Σέλτικς στα εννέα παιχνίδια, ήταν ο Πάολο Μπανκέρο με 23 πόντους και 5 ριμπάουντ, όπως επίσης και ο Γουέντελ Κάρτερ, ο οποίος είχε άλλους 21 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Αυτή τη φορά δεν... έφτασε για τους Μπόστον Σέλτικς το «δίδυμο» των Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν οι οποίοι σημείωσαν από 26 πόντους ο καθένας έχοντας στο σύνολο 19/41 σουτ. Παρά την ήττα η Βοστόνη παραμένει στην πρώτη θέση του ΝΒΑ έχοντας ρεκόρ 35-13.

@Photo credits: Twitter: @OrlandoMagic

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα