Ράσελ Γουέστμπρουκ: Η 17η Δεκεμβρίου του ανήκει (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
Ράσελ Γουέστμπρουκ: Η 17η Δεκεμβρίου του ανήκει (vid)

bet365

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ πραγματοποίησε... τριπλή εμφάνιση κόντρα στους Νάγκετς σε μία ημερομηνία που φαίνεται να του ταιριάζει και θύμισε εποχές MVP!

Μια... βραδιά στην Οκλαχόμα την 17η Δεκεμβρίου του 2016! Από εκείνες που έμαθε να σημαδεύει ο Ράσελ Γουέστμπρουκ την εποχή που το Νο0 εμφανιζόταν σε μπλε φόντο και πορτοκαλί στοιχεία.

Η ιστορία του ματς ξεκίνησε με τον Γουέστμπρουκ να καλωσορίζει τους Σανς τροφοδοτώντας τους συμπαίκτες του για το απαραίτητο... ζέσταμα των γηπεδούχων. Η αποτελεσματικότητα των Θάντερ μετέτρεπε τις πάσες του σε ασίστ μέχρι και ο ίδιος να προσθέσει στο ρεπερτόριό του το σκοράρισμα. Ο Ράσελ χρειάστηκε 34 λεπτά και 1 δεύτερο στο παρκέ προκειμένου να «γράψει» στη στατιστική του 26 πόντους, τους οποίους του συνόδευσε με 11 ριμπάουντ και 22(!) ασίστ πέρα από τα 2 κλεψίματα και το 1 μπλοκ.

Η κούρσα εκείνης της σεζόν έβρισκε τον άσσο της Οκλαχόμα σε τροχιά "πολυτιμότερου", ένας τίτλος που αγκάλιασε στο τέλος της διαδρομής μαζί με εκείνο του "scoring champion" και ένα ασύλληπτο ρεκόρ 42 triple-double επιβεβαιώνοντας τους φανατικούς υποστηρικτές του! Φέτος, τόσο ο ρόλος του, όσο και και η συζήτηση γύρω από το όνομά του έχουν διαφορετικό πρόσημο, εντούτοις φαίνεται πως ο 34χρονος γκαρντ των Λέικερς τείνει να καθιερώσει τη συγκεκριμένη ημερομηνία τιμώντας την "τριπλή" του φύση. Έξι χρόνια μετά και με την ίδια διάθεση δήλωσε πως μπορεί να αναλάβει μία δύσκολη αποστολή.

Η νέα του παράσταση ήρθε με αντίπαλο τους Ντένβερ Νάγκετς του τωρινού κατόχου MVP και σταμάτησε στους 15 πόντους συν 12 ασίστ και 11 ριμπάουντ οδηγώντας τους χρυσούς και μωβ στη νίκη με 126-108.

Δείτε το triple-double του Γουέστμπρουκ κόντρα στους Σανς (17 Δεκεμβρίου 2016):

 

NBA Τελευταία Νέα