Γουόριορς - Σέλτικς 123-107: Αφεντικά του Chase Center απέναντι στους Κέλτες (vid)

bet365

Οι Γουόριορς κράτησαν καλά το αμυντικό τους μισό, οι Splash Brothers έπιασαν... δουλειά και οι Γουόριορς επικράτησαν με 123-107 των Σέλτικς για τη συνέχεια του ΝΒΑ.

Μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επέστρεψαν στις νίκες και μάλιστα απέναντι σε μία από τις πιο αθλητικές ομάδες του ΝΒΑ. Οι «Πολεμιστές» με μπροστάρηδες τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον επικράτησαν με 123-107 των Σέλτικς στην έδρα τους βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 14-13, την ώρα που η Βοστώνη βρίσκεται στο 21-6.

Σε μία «μάχη» από τους περσινούς τελικούς, οι παίκτες του Κερ κατόρθωσαν να «κλειδώσουν» τους αντιπάλους τους στην άμυνα κάνοντας αρχικά τον Τζέισον Τέιτουμ να αναζητά τις MVP βραδιές. Μετά το αρχικό 12-13 με το οποίο προηγήθηκαν οι Σέλτικς δεν κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα με τη διαφορά να κυμαίνεται σε διψήφια νούμερα. Στο τρίτο δωδεκάλεπτο, οι τρεις βολές του Τέιτουμ τους έφεραν στο -2 (68-66), ωστόσο η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους που έφτασαν και στην τελική νίκη.

Οι Splash Brothers ήταν εκείνοι που έδωσαν κυρίως τις επιθετικές λύσεις στους Γουόριορς, αφού συνδυάστηκαν για τους 66 από τους 123 πόντους. Ο Κλέι Τόμσπον σκόραρε 34 με 4/11 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ. Ο Στεφ Κάρι είχε 32 με 6/11 τρίποντα, με 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Από εκεί και πέρα, ο Πουλ σημείωσε 20 (1/9τρ.) και ο Λούνεϊ μάζεψε 15 ριμπάουντ συν 7 ποντους για το αποτέλεσμα.

Για τους Σέλτικς, ο Τζέιλεν Μπράουν ήταν εκεί για 31 πόντους με 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Τέιτουμ προσέθεσε 18 με 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα. Ο Μπρόγκτον μέτρησε 16 πόντους και οι Γκρίφιν-Σμαρτ είχαν από 13 χωρίς να κυνηγήσουν κάτι ουσιαστικό από το ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα