Χόρνετς - Μπακς 96-105: Γιάννη απόντος, τα «Ελάφια» πέρασαν από τη Σάρλοτ (vids)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Αν και οι Μιλγουόκι Μπακς έπαιζαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και άλλους πέντε παίκτες, κατάφεραν να νικήσουν τους Χόρνετς μέσα στη Σάρλοτ με 105-96. Καλύτεροι Πόρτις και Λόπεζ, στα... ρηχά ο Θανάσης.

No Giannis? No problem για τους Μιλγουόκι Μπακς οι οποίοι έφτασαν αισίως στο 16-6 ρεκόρ ακολουθώντας κατά πόδας τους πρωτοπόρους του ΝΒΑ, Μπόστον Σέλτικς (18-5).

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έμεινε εκτός αγώνα για τόσο λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο όσο και για λόγους ξεκούρασης από τη στιγμή που τα «Ελάφια» είχαν back to back αγώνες μετά την αναμέτρηση με τους Λέικερς τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/12), ενώ δεν αγωνίστηκαν επίσης οι Κρις Μίντλετον, Τζρου Χόλιντεϊ, Σερζ Ιμπάκα, Μαρτζόν Μπότσαμπ και Τζο Ίνγκλις.

Παρόλα αυτά υπήρχε ο Μπόμπι Πόρτις να ηγηθεί στο σκοράρισμα έχοντας 20 πόντους με 9/18 εντός παιδιάς, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 31 λεπτά συμμετοχής. Εξαιρετικός ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ στην άμυνα μοιράζοντας έξι τάπες, ο οποίος επιπλέον είχε 14 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 τελικές πάσες.

Η second unit των Μπακς ανταποκρίθηκε εξαιρετικά σε αυτό το παιχνίδι, με τον Τζόρνταν Νουόρα να ακολουθεί τον Πόρτις στο σκοράρισμα έχοντας 17 πόντους με 5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 1/3 βολές, ενώ άλλων 14 πόντους με 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ είχε ο Τζεβόν Κάρτερ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο παρκέ για 18 λεπτά και σε αυτό το διάστημα μέτρησε 2 πόντους με 1/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 3 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Highlight η... τεχνική ποινή που δέχτηκε όταν πανηγύρισε έξαλλα ένα κλέψιμο στον Τέρι Ροζίερ!

Το καλάθι του Θανάση Αντετοκούνμπο...

...και η τεχνική ποινή που δέχτηκε για τον πανηγυρισμό του

«Δεν υπάρχουν 'εγώ' μέσα στην ομάδα. Όλοι δουλεύουν σκληρά μέσα στην ομάδα και θυσιάζουν τα πάντα για να έχουμε το καλό αποτέλεσμα» ήταν τα λόγια του Πόρτις μετά το τέλος του αγώνα.

Βέβαια και οι γηπεδούχοι Χόρνετς (7-16 ρεκόρ και 4-7 στην έδρα τους) είχαν απουσίες καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Λαμέλο Μπολ, Γκόρντον Χέιγουορντ και Ντένις Σμιθ. Ο Τέρι Ροζίερ είχε 26 πόντους με 8/15 σουτ, ενώ το στατιστικό που ξεχώρισε περισσότερο ήταν τα 0/13 σουτ του Πι Τζέι Γουάσινγκτον (!) εκ των οποίων 0/10 δίποντα και 0/3 τρίποντα! Ο ΜακΝτάνιελς πρόσθεσε άλλους 21 πόντους, ενώ στους 20 πόντους αλλά με 4/14 εντός παιδιάς σταμάτησε ο Ούμπρε Τζούνιορ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα