Τζέι Αρ Σμιθ προς Λίλαρντ: «Θα... σαπίσεις στο Πόρτλαντ φίλε;» (vid)

Ο Τζέι Αρ Σμιθ σε πρόσφατη συνέντευξή του στάθηκε στην περίπτωση του Ντέμιαν Λίλαρντ και αναρωτήθηκε πόσο μπορεί να μείνει... κολλημένος στο Πόρτλαντ και τους Μπλέιζερς.

Ο Τζέι Αρ Σμιθ κάθισε στο τραπέζι ως καλεσμένος στην εκπομπή «No Chill with Gilbert Arenas» και φάνηκε να έχει μερικά λόγια να μοιραστεί με ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο ΝΒΑ. Σχολίασε την... πίστη του Ντέμιαν Λίλαρντ στους Μπλέιζερς με τους οποίους αγωνίζεται από το 2012 όταν και έγινε No6 pick στο draft.

«Αγαπώ τον Dame» είπε ο Σμιθ όταν το θέμα συζήτησης πήγε προς εκείνη την κατεύθυνση. «Λατρεύω το παιχνίδι του. Τον σέβομαι που κάνει αυτό που κάνει. Αλλά την ίδια στιγμή είναι σαν... θα σαπίσεις στο Πόρτλαντ, αδερφέ; Είσαι απίστευτος... Αλλά προσπαθώ να κερδίσω φίλε. Είναι μία καριέρα».

Ο άλλοτε ΝΒΑ με μακρά παρουσία στη Λίγκα και δύο πρωταθλήματα στην τροπαιοθήκη του μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον Λίλαρντ, ωστόσο τόνισε πως θα πρέπει να... ξεκολλήσει από το Πόρτλαντ και να κυνηγήσει την προοπτική ενός δαχτυλιδιού σε άλλη ομάδα.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 1:30: