Αντετοκούνμπο: Το νέο του ανέκδοτο για τους Flintstones (vid)

Αντετοκούνμπο: Το νέο του ανέκδοτο για τους Flintstones (vid)

Αντετοκούνμπο: Το νέο του ανέκδοτο για τους Flintstones (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι non stop με τα ανέκδοτα και αυτή τη φορά χρησιμοποίησε τους Flintstones και το... Άμπου Ντάμπι.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και ανέκδοτα τείνουν να γίνουν δύο έννοιες συνυφασμένες, καθώς ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν σταματά να χρησιμοποιεί τα αστεία του τόσο στις συνεντεύξεις του, όσο και στα social media.

Μετά το πιο πρόσφατο ανέκδοτο στην σύντροφό του, Μαράια, επέστρεψε με ένα νέο, αυτή τη φορά με βασικό θέμα τους Flintstones.

«Γεια σας... Ξέρετε στους ανθρώπους στο Ντουμπάι δεν αρέσουν οι Flintstones, αλλά στο Abu Dhabi they doo!» ή αλλιώς σε εκείνους στο Άμπου Ντάμπι αρέσουν, είπε κρατώντας μία βεντάλια.

Αναφερόμενος στην κλασική έκφραση που χρησιμοποιήθηκε έντονα στο συγκεκριμένο καρτούν, με κάποιους ακόλουθους στον λογαριασμό του να του ζητούν να σταματήσει και άλλους να... ξεκαρδίζονται!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που πόσταρε ο Giannis με το ανέκδοτο για τους Flintstones:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα