Κάρι: Βάζει τους αντιπάλους για... ύπνο, μιμούμενος τον CM Punk στο wrestling (vids)

Κάρι: Βάζει τους αντιπάλους για... ύπνο, μιμούμενος τον CM Punk στο wrestling (vids)

Νίκος Καρφής
Κάρι: Βάζει τους αντιπάλους για... ύπνο, μιμούμενος τον CM Punk στο wrestling (vids)

bet365

Ο πανηγυρισμός του Στεφ Κάρι (night, night) έχει γίνει viral, όμως πρώτος μας τον παρουσίασε ένας αθλητής του wrestling, ο CM Punk.

Ο Στεφ Κάρι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του θριάμβου των Γουόριορς φέτος και σε αυτό το ταξίδι έστειλε πολλές φορές για... ύπνο τους αντιπάλους του. Ο κορυφαίος σουτέρ της ιστορίας καθιέρωσε άλλη μια κίνηση, αφού πλέον βάζει τα δύο χέρια του στο κεφάλι σαν να λέει στους αντιπάλους του... όνειρα γλυκά. Το έκανε στον αποκλεισμό των Νάγκετς και συνέχισε να το κάνει όπου βρήκε την ευκαιρία.

Αυτή την κίνηση μάλιστα την φόρεσε και σε μπλουζάκι, αφού τον είδαμε με πουκαμισάκι και από μέσα είχε μια μαύρη μπλούζα με το Νight night, δείχνοντας στην κάμερα τη signature move του.

Φυσικά αυτή η κίνηση είναι πολύ γνώριμη για τους λάτρεις του wrestling. Την πρωτοείδαμε με τον CM Punk, όταν πήγαινε να κάνει το γνωστό του finisher, Go To Sleep, δηλαδή την κίνηση με την οποία αποτελείωνε τους αντιπάλους του στο Raw και το Smackdown και πλέον στο AEW. Ο wrestler έκανε την κίνηση που κάνει και ο Κάρι πριν την εκτέλεση του finisher, θέλοντας να δείξει στον κόσμο τι θα ακολουθούσε.

Μετά τον Κάρι και την... τρέλα που επικράτησε με το Night, Night, τον μιμήθηκαν αρκετοί αθλητές. Η Σαμπρίνα Ιονέσκου και η Σκάιλαρ Ντίγκινς του WNBA, ο Andrew McCutchen των Milwaukee Brewers στο Baseball, ο Κουάνσα της Αγγλίας στο Euro U19. Γενικά μετά τον Κάρι, υπήρξε μια τρέλα με τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα