NBA, ESPN: «Σκιές» για τον εμβολιασμό των παικτών σε Σίξερς και Σέλτικς ενόψει playoffs στο Τορόντο

Τα playoffs του ΝΒΑ πλησιάζουν και το ESPN έχει συμπεριλάβει στη έρευνά του τις περιπτώσεις των ομάδων που θα κληθούν να αγωνιστούν απέναντι στους Ράπτορς με τους περιορισμούς του Καναδά όσον αφορά τον εμβολιασμό.

Με την «μάχη» της κατάταξης για τις πρώτες θέσεις της Ανατολής να εξακολουθεί να έχει ενδιαφέρον, Μαϊάμι Χιτ, Μιλγουόκι Μπακς, Μπόστον Σέλτικς και Φιλαντέλφεια 76ερς είναι πολύ πιθανό να κληθούν να αγωνιστούν στον πρώτο γύρο των playoffs κόντρα στους Ράπτορς.

Βέβαια, τα δεδομένα είναι πολύ συγκεκριμένα προκειμένου ένας παίκτης να ταξιδέψει στον Καναδά, αφού από τις αρχές Ιανουαρίου δεν επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα για ανεμβολίαστους, ούτε με την εξαίρεση που ίσχυε μέχρι πρότινος για τους αθλητές.

Οι περιορισμοί αυτοί οδήγησαν το ESPN να προχωρήσει σε έρευνα κατά την οποία ρωτήθηκε κάθε μία από αυτές τις ομάδες σχετικά με την κατάσταση εμβολιασμού των παικτών τους. Την ώρα που Μπακς και Χιτ απάντησαν θετικά στο συγκεκριμένο ζήτημα, οι Σέλτικς και οι Σίξερς άφησαν μερικά... σύννεφα να πλανώνται.

Με τα playoffs να ξεκινούν 16 και 17 Απριλίου, μένει να δούμε αν θα υπάρξουν περαιτέρω κινητοποιήσεις ή θα δούμε τις ομάδες να... αποδεκατίζονται στο ταξίδι τους στον Καναδά.