Μάβερικς - Ουόριορς: Το... πειραχτήρι Ντρέιμοντ Γκριν εμπόδισε το σουτ του Ντόντσιτς (vid)

Newsroom
O σταρ των Ουόριορς είχε διάθεση να πειράξει τον Λούκα Ντόντσιτς κατά την διάρκεια της προθέρμανσης, όταν ο Σλοβένος επιχειρούσε να ευστοχήσει από το κέντρο.

Η αναμέτρηση των Ντάλας Μάβερικς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είχε λάβει από πολύ νωρίς χαρακτήρα... γιορτής, αφού η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Ντιρκ Νοβίτσκι. Το απόλυτο σύμβολο της ομάδας στην οποία υπήρχε για 21 ολόκληρα χρόνια είδε την φανέλα του να αποσύρεται κοσμώντας πλέον την κορυφή του American Airlines Center.

Και πριν από αυτό όμως, το κλίμα ήταν εξίσου καλό με τον Ντρέιμοντ Γκριν να παίρνει το απαραίτητο «θάρρος» για να ξεκινήσει τις πλάκες του. Στόχος του αυτή τη φορά ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Ο νεαρός άσος του Ντάλας επιχειρούσε να ευστοχήσει σε σουτ από το κέντρο, όταν ξαφνικά ένα χέρι χτύπησε το δικό του σταματώντας την προσπάθεια. Μάλιστα, ο Γκριν περίμενε υπομονετικά μέχρι να βρει την κατάλληλη στιγμή, προσφέροντας ένα ξεκαρδιστικό βίντεο.

Ωστόσο στη συνέχεια ο Ντόντσιτς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι του και... υπέταξε το Γκόλντεν Στέιτ υπό το βλέμμα του θρύλου του ΝΒΑ.

Δείτε το βίντεο με την πλάκα του Γκριν στον Λούκα: