Ρόκετς - Νάγκετς 111-124: Χάος στο Χιούστον, επεισόδιο του Λούκας με τους Γουντ, Πόρτερ (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Η διαφορά 22 πόντων στο ημίχρονο έφερε την έκρηξη του βοηθού προπονητή των Ρόκετς, Τζον Λούκας! Και την αντίδραση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος αφού πέταξε ένα αντικείμενο έφυγε απ' το γήπεδο και του Κρίστιαν Γουντ, ο οποίος αρνήθηκε να αγωνιστεί στο 2ο ημίχρονο!

Καζάνι που... βράζει. Οι Χιούστον Ρόκετς είναι σε αυτήν την κατάσταση εδώ και καιρό. Μία ομάδα που δεν έχει... συνηθίσει να κερδίζει, αργά ή γρήγορα θα φτάσει στην «έκρηξη». Το σημείο «μηδέν» για το Χιούστον ήταν το ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Ντένβερ Νάγκετς.

Με το σκορ στο 77-55 υπέρ της παρέας του Νίκολα Γιόκιτς, ο βοηθός προπονητής των Ρόκετς, Τζον Λούκας τα... έχωσε σε πολλούς παίκτες στα αποδυτήρια! Ο Κέβιν Πόρτερ αντέδρασε, πρώτα πετώντας ένα αντικείμενο και έπειτα εγκαταλείποντας το γήπεδο!

Ενώ ο Κρίστιαν Γουντ, πρώτος σκόρερ της ομάδας, αγωνίστηκε μόλις για 8 λεπτά, αφού αρνήθηκε να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο! Μάλιστα, δεν βρέθηκε στην αρχική πεντάδα, επειδή έχασε ένα υποχρεωτικό τεστ για τον κορονοϊο.

Ο Στέφεν Σάιλας, προπονητής της ομάδας του Τέξας, μετά το ματς παραδέχτηκε τους... έντονους διαλόγους, συμπληρώνοντας πως έχει απαίτηση από την ομάδα να παίζει δυνατά σε κάθε ματς, κάτι που δεν έκανε απέναντι στους Νάγκετς.

Το τελικό 124-111 βρήκε τον Γιόκιτς με 24 πόντους, 11 ριμπάουντ και τον Φακούντο Καμπάτσο με 22 πόντους, 12 ασίστ. Για τους Ρόκετς, πρώτος σκόρερ ήταν ο rookie Τζέιλεν Γκριν με 29 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-30, 55-77, 74-99, 111-124

@Photo credits: NBA/Getty Images