Ατάκα Αρίνας σε Στιούαρτ: «Ετοίμασε χειμωνιάτικα γιατί ο ΛεΜπρόν θα σε κάνει trade στη Βουδαπέστη» (vid)

Νίκος Καρφής
Ατάκα Αρίνας σε Στιούαρτ: «Ετοίμασε χειμωνιάτικα γιατί ο ΛεΜπρόν θα σε κάνει trade στη Βουδαπέστη» (vid)

bet365

O Γκίλμπερτ Αρίνας ξεστόμισε φοβερές ατάκες για το ξύλο που έπεσε στο Πίστονς-Λέικερς με πρωταγωνιστές ΛεΜπρόν και Στιούαρτ.

Το πράγμα ξέφυγε στο ματς των Λέικερς με τους Πίστονς, αφού είχαμε ξύλο. Ο ΛεΜπρόν χτύπησε τον Στιούαρτ με αγκωνιά σε μια διεκδίκηση, ο οποίος άρχισε να αιμορραγεί. Στη συνέχεια ήταν ασυγκράτητος και κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει, αφού ήθελε να αρπάξει τον Βασιλιά που έπαιξε πολύ ύπουλα.

Μετά από όλα αυτά οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν, με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να δέχεται τεχνική ποινή. Ο ΛεΜπρόν αποβάλλεται για δεύτερη φορά στην καριέρα του, σε έναν καυγά που ξεκίνησε ο ίδιος, χτυπώντας τον Στιούαρτ.

Όλο αυτό έκανε τον πρώην σταρ της λίγκας, Γκίλμπερτ Αρίνας να... οργιάσει μέσω ενός φοβερού μηνύματος που ανέβασε, θέλοντας να δείξει πως ο Στιούαρτ την έχει άσχημα που τα έβαλε με τον... Βασιλιά, αναφέροντας θα τον κάνει trade στη Βουδαπέστη, θέλοντας να σταθεί στον τρόπο που αντιμετωπίζει πάντα τον ΛεΜπρόν η λίγκα.

«Να πούμε αλήθεια. Μάζεψε τα πράγματα σου, πάρε χειμωνιάτικα γιατί ο ΛεΜπρόν θα σε κανει trade στη Βουδαπέστη. Δεν ξέρω τι σε τρέλανε, αλλά δεν γίνεται να έρχεσαι σε τέτοια κόντρα με ΛεΜπρόν σε ζωντανή σύνδεση. Θα σου κάνει drug test. Δεν έχεις διαβάσει οδηγίες και τους κανόνες της λίγκας;» είπε μεταξύ άλλων.

Επίσης τόνισε πως δεν πρέπει ποτέ να τα βάζει με ΛεΜπρόν και Ντουράντ, ενώ πρόσθεσε πως μπορει να κατηγορηθεί ακόμα και για απόπειρα δολοφονίας, αστειευόμενος. Τέλος ανέφερε πως ο Καντέρ είχε πάει κόντρα στον ΛεΜπρόν το 2017 και ο Ερντογάν δεν τον έχει αφήσει σε ησυχία από τότε και μετά.

 

NBA Τελευταία Νέα