Μπακς: Δεν είναι υποχρεωτικά μάσκα και πιστοποιητικό εμβολιασμού για είσοδο στο Fiserv Forum

Νίκος Καρφής
Μπακς: Δεν είναι υποχρεωτικά μάσκα και πιστοποιητικό εμβολιασμού για είσοδο στο Fiserv Forum

bet365

Oι φίλαθλοι των Μπακς δεν θα χρειάζονται πιστοποιητικό εμβολιασμού, αρνητικό τεστ και μάσκα για να μπουν στο Fiserv Forum.

Αλλάζουν τα πράγματα για τους φιλάθλους των Μπακς ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα από το Μιλγουόκι ενημέρωσε τον κόσμο της πως δεν θα υπάρχουν οι περιορισμοί πλέον που ίσχυαν πέρυσι.

Τι σημαίνει αυτό; Πως για να μπεις πλέον στο «Fiserv Forum», στην έδρα των πρωταθλητών, δεν θα χρειάζεται πλέον πιστοποιητικό εμβολιασμού, αρνητικό τεστ και μάσκα. Όλα αυτά δεν θα είναι απαραίτητα.

Η πανδημία δημιούργησε πολλά προβλήματα και γέμισε περιορισμούς, κάτι που επηρεάσε και τον κόσμο στο Μιλγουόκι, όμως πλέον θα μπορούν να απολαύσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του χωρίς να έχουν να πρέπει να δείξουν/έχουν στην είσοδο όλα τα παραπάνω πράγματα που αναφέραμε.

Αντίθετα περιοχές σαν τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο, δεν επιτρέπουν σε ανεμβολίαστους παίκτες να αγωνιστούν στα εντός έδρας παιχνίδια και αυτό θα τηρηθεί όλη τη σεζόν.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NBA NEWS FEED