Το πακέτο ανταλλαγής που θα μπορούσαν να δώσουν οι Ουόριορς για τον Λίλαρντ

Το πακέτο ανταλλαγής που θα μπορούσαν να δώσουν οι Ουόριορς για τον Λίλαρντ

Το πακέτο ανταλλαγής που θα μπορούσαν να δώσουν οι Ουόριορς για τον Λίλαρντ

bet365

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ διέψευσε μεν τις πληροφορίες που τον ήθελαν να ζητά άμεσα trade από τους Μπλέιζερς όμως οι Ουόριορς λογίζονται ως ένα από τα φαβορί για να τον αποκτήσουν, από τη στιγμή μάλιστα που ο Dame ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για το μέλλον του

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 (υπέγραψε τη σεζόν 2020-2021 νέα συμφωνία έναντι 225 εκατομμυρίων δολαρίων) όμως οι φήμες για την ανταλλαγή του ολοένα και πληθαίνουν.

Το απόγευμα της Παρασκευής 16/7, δημοσιεύματα στις ΗΠΑ εμφάνιζαν τον 31χρονο γκαρντ ως έτοιμο να ζητήσει trade από τους Μπλέιζερς. Ο ίδιος έβαλε τέλος σε αυτό το σενάριο, ελπίζοντας παράλληλα για αλλαγές στην ομάδα που θα την κάνουν πιο ανταγωνιστική ωστόσο οι Αμερικανοί έχουν ξεχωρίσει ήδη τους πιθανούς… προορισμούς.

Μεταξύ αυτών, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι φέρονται να έχουν ήδη ετοιμάσει πακέτο ανταλλαγής ώστε να σχηματίσουν μια… τρομακτική Big Three μαζί με τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τις ΗΠΑ, σε αυτό περιλαμβάνονται δυο draft picks, ο Ουάισμαν και ο Ουίγκινς (τα συμβόλαιά τους κοστίζουν $40.2 εκατομμύρια για την επόμενη χρονιά ενώ ο Λίλαρντ έχει λαμβάνειν $39.3 για τη σεζόν 2021-22) ενώ είναι πιθανό να συμπεριληφθεί σε αυτό και ο Άλεν Σμάιλαγκιτς.

Ο νεαρός Σέρβος πάουερ φόργουορντ (20χρ., 2μ.08), ο οποίος έγινε πικ στον δεύτερο γύρο του NBA Draft από τους Ουόριορς το 2019. Έπειτα από δυο χρόνια στο ΝΒΑ, έχει 29 συμμετοχές, 3 πόντους και 1.5 ριμπάουντ μ.ό., μοιράζοντας τον χρόνο στους Ουόριορς και τη G-League.

 

NBA Τελευταία Νέα