Μάικλ Τζόρνταν: Έκανε το απόλυτο trash talking στον Λάρι Τζόνσον για την μητέρα του! (vid)

Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν έπρεπε να πει πολλά. Μερικές φορές αρκούσε μία λέξη. Μία ερώτηση. Και η τέχνη του trash talking περνάει σε άλλο επίπεδο.

Οι ιστορίες είναι πολλές. Ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν διαβόητος για την αρετή του trash talking. Φρόντιζε να τη χρησιμοποιεί σε κάθε πιθανή περίσταση. Ρωτήστε τον Λάρι Τζόνσον γι' αυτό.

Σε ένα ματς ανάμεσα στους Σάρλοτ Χόρνετς και τους Σικάγο Μπουλς, ο Τζόρνταν μπήκε στο παρκέ και μόλις αντάμωσε με τον Τζόνσον του έκανε μία απλή ερώτηση: «Τι κάνει η Ντόροθι;».

Ο Λάρι Τζόνσον, ο οποίος αγωνίστηκε για 5 χρόνια στη Σάρλοτ και άλλα τόσα στους Νιου Γιορκ Νικς, σάστισε. Και όπως εξήγησε στο podcast Knuckleheads, χάλασε όλο το παιχνίδι του εκείνο το βράδυ. «Έκανε τέτοιες μ@λ@κιες. Νομίζω ότι σκόραρα 8 πόντους, ενώ είχα μέσο όρο 24», συμπλήρωσε ο LJ.

Μικρή, μα τόσο σημαντική λεπτομέρεια: Το τρικ που χρησιμοποίησε ο Τζόρνταν ήταν σατανικό, αφού η Ντόροθι ήταν το όνομα της μητέρας του Λάρι Τζόνσον! «Αυτή είναι η μητέρα μου. Ήρθε και με ρώτησε για τη μητέρα μου. Κάπου μπήκε και είδα το όνομά της και το χρησιμοποίησε», κατέληξε ο Τζόνσον, πρωταθλητής του NCAA το 1990 με το UNLV.