Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Μούριτς υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το τουρνουά

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Μούριτς υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το τουρνουά

Ο Έντο Μούριτς

bet365

Η Τσεντεβίτα Ολίμπια κατέκτησε μεν το πρωτάθλημα στη Σλοβενία όμως ο Έντο Μούριτς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Η Σλοβενία είναι υποχρεωμένη να παραταχθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς τον Έντο Μούριτς αφού ο 31χρονος διεθνής σμολ φόργουορντ της Τσεντεβίτα Ολίμπια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

Το Game 4 των τελικών στη Σλοβενία ανάμεσα στην Τσεντεβίτα Ολίμπια και την Έλιος ήταν σε εξέλιξη όταν ο Μούριτς πήρε τα βήματα λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι εν τέλει, τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί γόνατο.

Σήμερα (11/6) η ομάδα του ανακοίνωσε το μέγεθος της ζημιάς κι έτσι ο Μούριτς χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο, εκεί όπου η Σλοβενία θα αντιμετωπίσει αρχικά τη Βενεζουέλα, τη Γεωργία και το Πράσινο Ακρωτήρι στον 6ο όμιλο του τουρνουά.

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα