Τουρκία: Καυγάς Αλιμπίγεβιτς - Σεκισκόκ στο ματς Νταρουσάφακα - Μπεσίκτας (vid)

Τουρκία: Καυγάς Αλιμπίγεβιτς - Σεκισκόκ στο ματς Νταρουσάφακα - Μπεσίκτας (vid)

Καυγάς στο ματς Νταρουσάφακα - Μπεσίκτας.

bet365

Το φινάλε στην αναμέτρηση Νταρουσάφακα - Μπεσίκτας έφερε τον καυγά ανάμεσα στους δύο προπονητές, τον Γιακούπ Σεκισκόκ και τον Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς.

Η Νταρουσάφακα πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπεσίκτας στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος με buzzer beater του Κάιλ Άλμαν (64-61) και μόλις ολοκληρώθηκε το ματς, οι προπονητές των δύο ομάδων παραλίγο να έρθουν στα χέρια!

Μόλις ο Άλμαν ευστόχησε στο σουτ της νίκης, αρκετός κόσμος βρέθηκε στο παρκέ. Με την τηλεοπτική κάμερα να... συλλαμβάνει τον Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς (Μπεσίκτας) να μιλάει σε έντονο ύφος. Στην... άλλη πλευρά, ανάμεσα σε μέλη των πάγκων ήταν ο Γιακούπ Σεκισκόκ (προπονητής της Νταρουσάφακα).

Ο καυγάς συνεχίστηκε για μερικά λεπτά, η παρέμβαση των ψυχραιμότερων έβαλε μία τάξη, αλλά ο Γιακούπ Σεκισκόκ συνέχισε το επεισόδιο στις δηλώσεις του.

«Πριν το ματς διάβασα τις δηλώσεις του Αλιμπίγεβιτς για τους Τούρκους παίκτες και απογοητεύτηκα. Είναι ανάρμοστο για έναν ξένο προπονητή που δουλεύει στη χώρα μας να ασκεί κριτική σε παραπάνω από 400 παίκτες που παίζουν στις κατηγορίες», είπε ο προπονητής της Νταρουσάφακα, αναφερόμενος σε μία ατάκα του συναδέλφου του, σχετικά με την αύξηση των ξένων στη λίγκα, σε έξι.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα