Ξέσπασε ο Αταμάν: «Κάποιοι δεν θα φορούν πια τη φανέλα της Εφές»!

Ξέσπασε ο Αταμάν: «Κάποιοι δεν θα φορούν πια τη φανέλα της Εφές»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ξέσπασε ο Αταμάν: «Κάποιοι δεν θα φορούν πια τη φανέλα της Εφές»!

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν... απασφάλισε μετά από την ήττα της Εφές από την Καρσίγιακα στη δεύτερη παράταση, έχοντας τρομερά παράπονα από τη νοοτροπία κάποιων παικτών του.

Η Καρσίγιακα πέτυχε σπουδαια νίκη επί της Εφές στο Sinan Erdem, επικρατώντας με 111-112 στη δεύτερη παράταση και έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Μπράιαν Ανγκόλα (31π., 6/11 τρίπ.) ενώ ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τα παράπονά του για τη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του.

«Κάποιοι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες μετά την EuroLeague. Από κάποιους άλλους δεν έχουμε την παραμικρή συνεισφορά! Από τη στιγμή λοιπόν που αυτοί οι παίκτες δεν έχουν σκοπό να δουλέψουν παραπάνω για να βελτιωθούν, θα πάρουμε επιπλέον μέτρα. Η Αναντολού Εφές είναι κλαμπ νικητών! Είναι μια ομάδα για παίκτες που δίνουν τα πάντα για τη νίκη. Θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε όμως αυτοί που δεν έχουν την ίδια νοοτροπία δεν θα φορούν πια τη φανέλα της Εφές»!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα