Ο Πετρούσεφ εξήγησε πως φεύγει από την Εφές και μίλησε για το μέλλον του

Ο Πετρούσεφ εξήγησε πως φεύγει από την Εφές και μίλησε για το μέλλον του

Ο Πετρούσεφ εξήγησε πως φεύγει από την Εφές και μίλησε για το μέλλον του

bet365

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ αποχωρεί από την Αναντολού Εφές κι αναφέρθηκε στα μελλοντικά πλάνα του που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων τη συμμετοχή στο Summer League με τους Σίξερς.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ αποκτήθηκε από την Αναντολού Εφές το περασμένο καλοκαίρι ως ένα από τα μεγαλύτερα project του σερβικού μπάσκετ, έχοντας κατακτήσει την προηγούμενη χρονιά τον τίτλο του MVP της ABA Liga σε ηλικία 21 ετών.

Παρ' όλα αυτά, ο Σέρβος σέντερ ο οποίος έχει επιλεγεί από τους Σίξερς στο νο.50 του NBA Draft δεν βρήκε χρόνο και ρόλο στο rotation του Εργκίν Αταμάν. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται φέτος και δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Αναντολού Εφές.

Ο Πετρούσεφ μίλησε στο RTS όπου ρωήθηκε για το μέλλον του: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν συνεχίζω στην Αναντολού Εφές. Πλέον έχω μπροστά μου τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έπειτα θα πάω στις ΗΠΑ και θα παίξω στο Summer League με τους Σίξερς που με επέλεξαν πέρσι στο Draft. Μετά το Summer League θα ξέρω αν το μέλλον μου σχετίζεται με την Ευρώπη ή την Αμερική».

Όσον αφορά το δίλημμα Ερυθρός Αστέρας ή Παρτίζαν, είπε: «Δεν έχει σημασία τι θέλω εγώ. Όταν επιλέγω ένα κλαμπ, μετράει περισσότερο για μένα το τι έχει να μου προσφέρει, τις συνθήκες δουλειάς κλπ...». Φέτος ο Πετρούσεφ μέτρησε 5.2 πόντους και 1.6 ριμπάουντ μ.ό. σε 22 συμμετοχές στην EuroLeague, μένοντας στο παρκέ 9:18 κατά μέσο όρο.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα