Στους τελικούς η Φενέρμπαχτσε, ανησυχία για Γκούντουριτς (vid)

Στους τελικούς η Φενέρμπαχτσε, ανησυχία για Γκούντουριτς (vid)

Newsroom
Στους τελικούς η Φενέρμπαχτσε, ανησυχία για Γκούντουριτς (vid)

bet365

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Νταρουσάφακα με σκορ 91-65, έκανε το 3-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και προκρίθηκε στους τελικούς της τουρκικής λίγκας όμως οι σκέψεις όλων είναι στον Μάρκο Γκούντουριτς μετά τον τραυματισμό του στο πόδι.

Η Φενέρμπαχτσε του Σάσα Τζόρτζεβιτς έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος έπειτα από το 65-91 επί της Νταρουσάφακα και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της που θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Εφές - Γαλατάσαραϊ (σ.σ. η σειρά στο 1-1).

Ο Νάντο Ντε Κολό έκανε τη διαφορά για τη Φενέρμπαχτσε, ολοκληρώνοντας το ματς με 17 πόντους και 3 ασίστ ωστόσο ο Μάρκο Γκούντουριτς τραματίστηκε στα τέλη της τρίτης περιόδου έπειτα από άσχημη πτώση αφού προσπάθησε να τελειώσει τη φάση με κάρφωμα και δέχτηκε το μπλοκ από τον αντίπαλό του.

Ο Σέρβος προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ και τραυματίστηκε, αποχωρώντας υποβασταζόμενος.

Τα δεκάλεπτα: 10-16, 23-42, 45-68, 65-91.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα