«Ο Πιστιόλης έκανε 30 εκατομμύρια οπαδούς της Γαλατάσαραϊ να αγαπήσουν ξανά το μπάσκετ» (vid)

Η Γαλατάσαραϊ μετράει πλέον οκτώ συνεχόμενες νίκες με τον Ανδρέα Πιστιόλη στην άκρη του πάγκου και οι οπαδοί της «τσιμ-μπομ» αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία τον Έλληνα προπονητή.

Η τελευταία σημείωση σε ό,τι αφορά τον Ανδρέα Πιστιόλη και την παρουσία του στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ ήταν η νίκη επί της Μπαχτσεσεχίρ με σκορ 91-76 στο Game 1 της προημιτελικής σειράς των playoffs στην τουρκική λίγκα.

Ήταν η όγδοη σερί νίκη για την «τσιμ-μπομ» υπό τις οδηγίες του Έλληνα προπονητή, ο οποίος γνωρίζει πλέον την καθολική αναγνώριση στην πρώτη δουλειά ως head coach έπειτα από τη θητεία του ως βοηθός προπονητής στον Παναθηναϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (2005-12') και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2014-'22) του Δημήτρη Ιτούδη.

Η Γαλατά έχει επικρατήσει διαδοχικά των Μπεσίκτας, Καρσίγιακα, Γιάλοβασπορ, Φενέρμπαχτσε, Αφιόν, Τόφας, Τουρκ Τέλεκομ, Μπαχτσεσεχίρ και οι οπαδοί της αποθεώνουν στα social media τον 43χρονο κόουτς με μηνύματα όπως: «Ο Ανδρέας Πιστιόλης έκανε 30 εκατομμύρια οπαδούς της Γαλατάσαραϊ να αγαπήσουν ξανά το μπάσκετ»!