Α2 Γυναικών Ιταλίας: Πάσαρε στην... πλάτη της αντιπάλου της και σκόραρε το νικητήριο καλάθι (vid)

Α2 Γυναικών Ιταλίας: Πάσαρε στην... πλάτη της αντιπάλου της και σκόραρε το νικητήριο καλάθι (vid)

bet365

Σκηνικό βγαλμένο... έξω από τα πινακάκια εκτυλίχθηκε στην Α2 Ιταλίας με την Στεφανία Μαριόλο να πετυχαίνει ένα απίστευτο buzzer beater τρίποντο χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της, μετά από πάσα στην πλάτη αντιπάλου.

Ποιος είπε ότι η Α2 Γυναικών δεν μπορεί να προσφέρει θέαμα; Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ανκόνα και Σαβόνα το βράδυ του Σαββάτου (08/10), πάντως δίνει την απάντηση!

Στον όμιλο του Νότου, η Σαβόνα βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 65-64 λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ωστόσο οι γηπεδούχες είχαν την κατοχή για να παίξουν... τη ζαριά τους για την επικράτηση με την τελευταία επίθεση.

Ο χρόνος ήταν λιγοστός, αλλά η Στεφανία Μαριόλο βρήκε τη λύση! Η αντίπαλός της δεν έδωσε βάση για το μαρκάρισμα στην επαναφορά και εκείνη είδε... την πλάτη της και αμέσως έβγαλε ασίστ στον εαυτό της σε μία φάση έξω από κάθε πινακάκι!

Η προσπάθεια από την περιφέρεια ήταν εύστοχη και η ομάδα της πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σεζόν!

Δείτε παρακάτω την επαναφορά και το τρίποντο νίκης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα