«Θα είναι οδυνηρό αν φύγει ο Τεόντοσιτς από τη Βίρτους»!

«Θα είναι οδυνηρό αν φύγει ο Τεόντοσιτς από τη Βίρτους»!

«Θα είναι οδυνηρό αν φύγει ο Τεόντοσιτς από τη Βίρτους»!

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποχώρησε από τη Βίρτους μολονότι την οδήγησε στο πρωτάθλημα έπειτα από 20 χρόνια, ο Μίλος Τεόντοσιτς φέρεται να έχει προτάσεις από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Αναντολού Εφές και ο βετεράνος διεθνής φόργουορντ Φλάβιο Καρέρα σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι ξεστόμισε τη μεγάλη κουβέντα όσον αφορά τον Μίλος Τεόντοσιτς και το μέλλον του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, εξηγώντας πως ναι μεν ο Σέρβος έχει ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό του, εντούτοις υπάρχει EuroLeague out που του επιτρέπει να αποχωρήσει για ομάδα που συμμετέχει στο top επίπεδο. Συν τοις άλλοις, οι συμπατριώτες του και δη η σερβική Novosti αποκάλυψε ενδιαφέρον της Αναντολού Εφές και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Μίλος.

«Αν φύγει ο Τεόντοσις, θα είναι οδυνηρό για τη Βίρτους Μπολόνια! Ας ελπίσουμε πως θα μείνει... Επιβεβαίωσε πως αποτελεί τον ηγέτη αυτής της ομάδας... Ήταν ένας παίκτης που απέδειξε πως ξέρει τι να κάνει στις κρίσιμες στιγμές ενός αγώνα. Ελπίζω οι οπαδοί της Βίρτους να συνεχίζουν να τον απολαμβάνουν αυτόν τον βιρτουόζο στην Μπολόνια» εξήγησε ο Φλάβιο Καρέρα, ο βετεράνος Ιταλός σέντερ που έπαιξε στη Βίρτους τις περιόδους 1992-97 και 2001-02, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και ένα Copa Italia.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα