Εθνική Ισραήλ: «Τελειώνει» ο Κάτας, αναλαμβάνει ο Γκούντες

Ευαγγελος Στελλάκης
Εθνική Ισραήλ: «Τελειώνει» ο Κάτας, αναλαμβάνει ο Γκούντες

bet365

Έπειτα από τέσσερα χρόνια στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Ισραήλ, ο Όντεντ Κάτας ετοιμάζεται να αποχωρήσει, με τον Γκάι Γκούντες να τον διαδέχεται.

Δεν συνεχίζει στην Εθνική Ισραήλ ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, όπως μεταδίδει η Walla Sports. Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος πέρσι κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα με τους πράσινους, βρισκόταν στο τιμόνι της εθνικής της πατρίδας του από τον Οκτώβριο του 2017.

Μάλιστα, έχει ήδη βρεθεί από την ομοσπονδία της χώρας ο αντικαταστάτης του, με τον Γκάι Γκούντες να είναι, όπως όλα δείχνουν, ο διάδοχος του Κάτας.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως το τελικό ραντεβού θα πραγματοποιηθεί αύριο (14/9), με την επισημοποίηση της ανάληψης των καθηκόντων από τον Γκούντες να έπεται, εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου της τελευταίας στιγμής.

Ο 50χρονος πρώην προπονητής της Μακάμπι και νυν της Μακάμπι Ρισόν αναμένεται να ντεμπουτάρει τον Νοέμβριο, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συν τοις άλλοις, ο Γκούντες έχει κάποιες παραστάσεις από εθνικές ομάδες, καθώς από το 2013 έως το 2015 ήταν assistant στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ την τελευταία διετία ήταν ο προπονητής της Under-20 του Ισραήλ.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα