Ντούμπλιεβιτς: Το άφησε ανοιχτό να φύγει από τη Βαλένθια μετά από 11 χρόνια

Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Βαλένθια όπου αγωνίζεται από τη σεζόν 2012-13.

Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβις εντάχθηκε στη Βαλένθια το 2012 και έχει συνδυάσει την παρουσία του στο Fonteta με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του κλαμπ, έχοντας πανηγυρίσει δυο τίτλους EuroCup (2014, '19), το πρωτάθλημα Ισπανίας και το ισπανικό Supercopa.

Η Βαλένθια θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά της Liga Endesa και ο Μαυροβούνιος φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στο ισπανικό πρακτορείο EFE όπου αναφέρθηκε στο status του.

«Είναι αλήθεια... Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Η κατάσταση δεν είναι τόσο άνετη για εμένα. Έχω ακόμη συμβόλαιο. Μέχρι να τελειώσει, δεν θα σκεφτώ το μέλλον μου και το τι πρόκειται να συμβεί σε μερικές εβδομάδες. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η τελευταία χρονιά μου εδώ όμως θα δώσω τα πάντα ως την τελευταία μέρα» εξήγησε ο 31χρονος ψηλός.

Πρόσθεσε, μάλιστα πως: «Το έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να μείνω και να κλείσω την καριέρα μου στη Βαλένθια. Αυτό δεν έχει αλλάξει... Είναι το όνειρό μου όμως χρειάζονται και οι δυο πλευρές για να συμβεί». Φέτος ο Ντούμπλιεβιτς είχε 11.7 πόντους μ.ό. στην EuroLeague.

@Photo credits: ACB Media