ACB: Ο Τζάναν Μούσα είναι ο MVP της κανονικής περιόδου (vid)

ACB: Ο Τζάναν Μούσα είναι ο MVP της κανονικής περιόδου (vid)

bet365

Ο Τζάναν Μούσα αναδείχθηκε MVP της ισπανικής Λίγκας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Με Χουέρτας, Λαπροβίτολα, Μονέκε και Σερμαντίνι η κορυφαία πεντάδα.

Ο 23χρονος φόργουορντ της Μπρεογάν είναι ο πολυτιμότερος παίκτης την ACB για την εφετινή σεζόν, εντυπωσιάζοντας με 20.1 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ο Βόσνιος πρώην παίκτης της Εφές και των Μπρούκλιν Νετς σούταρε με 38% στα τρίποντα και γενικότερα με 49% εντός πεδιάς, πραγματοποιώντας συνολικά 29 εμφανίσεις.

Φυσικά, ο MVP Μούσα ήταν μέλος και της πρώτης καλύτερης πεντάδας του ισπανικού πρωταθλήματος, μαζί με τους Μαρσελίνιο Χουέρτας (Τενερίφη), Νίκο Λαπροβίτολα (Μπαρτσελόνα), Τσίμα Μονέκε (Μανρέσα) και Γκόργκι Σερμαντίνι (Τενερίφη).

Θυμίζουμε πως η Regular Season της ACB ολοκληρώθηκε χθες, μετά το πέρας της 34ης αγωνιστικής, και τα playoffs κάνουν τζάμπολ στις 24/5.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα