Ζαλγκίρις: Αποχαιρέτησε τον Άαρον Ουάιτ (vid)

Ζαλγκίρις: Αποχαιρέτησε τον Άαρον Ουάιτ (vid)

Ζαλγκίρις: Αποχαιρέτησε τον Άαρον Ουάιτ (vid)

bet365

Παρελθόν κι επίσημα από την Ζαλγκίρις αποτελεί ο Άαρον Ουάιτ. «Είμαι κοντά στο ΝΒΑ, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο», είπε ο παίκτης.

Μετά από δύο χρόνια στο Κάουνας, ήρθε η ώρα του αποχωρισμού για Ουάιτ και Ζαλγκίρις!

Ο Αμερικανός πανηγύρισε το δεύτερό του πρωτάθλημα στην Λιθουανία, με τους οπαδούς να του προσφέρουν ένα μοναδικό standing ovation, και είπε το «αντίο» στην Ζαλγκίρις.

Η ομάδα του Κάουνας τον αποχαιρέτησε μέσω social media, ενώ ο ίδιος μίλησε στο κανάλι της Ζαλγκίρις, λέγοντας: «Η χρονιά στην Ζαλγκίρις ήταν απίστευτη! Ήταν ωραία, όχι μόνο στο παρκέ, αλλά κι εκτός αυτού. Ο γιος μου γεννήθηκε στο Κάουνας και στην οικογένειά μου άρεσε το μέρος. Ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Είμαι ευγνώμων στο Κάουνας και τους ανθρώπους του».

Όσο για τα αγωνιστικά, είπε: «Προσπάθησα να κάνω ότι μου είπε ο κόουτς. Δεν είναι εύκολο να μένεις σταθερό σε υψηλό επίπεδο για δύο σερί χρονιές. Υπάρχουν παραδείγματα παικτών με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Νομίζω πως κατάφερα να παρουσιάσω ένα σταθερό μπάσκετ».

Σχετικά με την αποθέωση στο τελευταίο ματς, υποστήριξε: «Υπήρχαν πολλά συναισθήματα. Ένιωσα σαν το κολέγιο, όπου είχα μια παρόμοια στιγμή. Στο Κάουνας έκανα πολλούς φίλους, δημιούργησα ένα δεύτερο σπίτι και τώρα πρέπει να τα αφήσω όλα. Ο αποχωρισμός είναι δύσκολος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους οπαδούς που φώναζαν το όνομά μου!».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Είμαι κοντά στο ΝΒΑ, αλλά δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Πρώτον, πρέπει να αποφασίσω τι είναι σημαντικό για την οικογένειά μου. Περιμένουμε να έρθει στον κόσμο το τρίτο μας παιδί, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Η ευτυχία της γυναίκας μου είναι πολύ σημαντική. Το συζητάμε πολύ τον τελευταίο καιρό. Δεν έχουμε ξεκάθαρη απάντηση. Το ΝΒΑ είναι ένα όνειρο, αλλά την ίδια στιγμή είμαι ρεαλιστής και σκέφτομαι την οικογένειά μου και τις προτεραιότητές μας».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα