Κάτας: «Στόχος να κρατάμε τις ομάδες κάτω από τους 70 πόντους και να πάρουμε το κύπελλο»

Κάτας: «Στόχος να κρατάμε τις ομάδες κάτω από τους 70 πόντους και να πάρουμε το κύπελλο»

Gazzetta team
Κάτας: «Στόχος να κρατάμε τις ομάδες κάτω από τους 70 πόντους και να πάρουμε το κύπελλο»

bet365

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για τον μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ «ανέλυσε» και τους... μικρότερους στόχους που βάζουν ανά παιχνίδι μέσα στην ομάδα.

Μετά τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι και την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του θεσμού όπου θα αντιμετωπίζει το Λαύριο, ο Ισραηλινός τεχνικός είπε χαρακτηριστικά:

«Μέσα από την άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο κερδίσαμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε μόλις 22 πόντους πράγμα πολύ σημαντικό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ΟΚ στην επίθεση αλλά τους επιτρέψαμε να σκοράρουν εύκολους πόντους λόγω των δικών μας λαθών. Γενικά μου άρεσε πολύ ο τρόπος που οι παίκτες μου αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο» και συνέχισε:

«Ο στόχος μας είναι να κρατάμε τις αντίπαλες ομάδες κάτω από τους 70 πόντους και να πάρουμε το Κύπελλο. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο σε αγώνες νοκ άουτ όπως θα είναι ο ημιτελικός με το Λαύριο, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να ξεκινάμε από την άμυνα».

Λίγο νωρίτερα, ο Όντεντ Κάτας είχε αναφέρει στην κάμερα της ΕΡΤ: «Δεν χρειάζεται να τελειώνουμε κάθε ματς απ’ το πρώτο μέρος. Κάναμε κάποια λάθη ειδικά στην επίθεση και δεν ήμασταν ιδιαίτερα επιθετικοί. Μου άρεσε πως αντιδράσαμε στο δεύτερο μέρος. Παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα με ποιότητα. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε συνέχεια, μας λείπουν παίκτες. Ελπίζουμε να έχουμε τον Μποχωρίδη στο επόμενο ματς. Το Λαύριο είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα σύμφωνα με τα αποτελέσματα. Πολλά εξαρτώνται από εμάς, δε θα είναι εύκολο. Όλοι μάχονται για τον τίτλο, πρέπει να έχουμε σεβασμό να δώσουμε τα πάντα να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο κοντά στους 65 πόντους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός-Περιστέρι 88-62: Υπόθεση... 10 λεπτών η πρόκριση στον ημιτελικό

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα