Σερέλης: «Αυτή η ομάδα δεν σταματάει πουθενά»!

Gazzetta team
Σερέλης: «Αυτή η ομάδα δεν σταματάει πουθενά»!

bet365

Το Λαύριο πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Χρήστος Σερέλης δήλωσε «γεμάτος» και ευτυχισμένος με ό,τι έχει πετύχει η ομάδα του!

Το Λαύριο επικράτησε της ΑΕΚ με 90-85 στην παράταση και εξασφάλισε την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός - Περιστέρι.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του, τονίζοντας χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει! Είδατε πως ήλθε η ΑΕΚ σήμερα να παίξει, ήταν πολύ αποφασισμένη, ξέρει να παίζει για τίτλους. Το παιχνίδι πήγε να στραβώσει για εμάς αλλά τα ψυχικά αποθέματα ήταν τεράστια! Αυτή η ομάδα δεν σταματάει πουθενά, έχει πάρα πολλή όρεξη. Προσωπικά μιλώντας, δεν με ενδιέφερε το αποτέλεσμα στην παράταση, είμαι πάρα πολύ γεμάτος και ευτυχισμένος με ό,τι έχει πετύχει η ομάδα αυτή.

Δεν υπάρχει άγχος, κάνει υπερβάσεις συνέχεια, έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας. Παρ’ όλο που η ομάδα βρίσκεται στον ουρανό, πετάει καλά. Δεν μιλάμε για το Κύπελλο, δεν είμαστε ίδια ομάδα με τον Προμηθέα. Θα δουλέψουμε, τα παιδιά είναι προσγειωμένα και μάλλον αυτοί που πηγαίνουν για το Κύπελλο θα πρέπει να μας φοβούνται».

»!

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα