ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παπαθεοδώρου: «Ένιωσα δικαίωση και χαρά»

Παπαθεοδώρου: «Ένιωσα δικαίωση και χαρά»

Παπαθεοδώρου: «Ένιωσα δικαίωση και χαρά»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε την έκρηξη των συναισθημάτων του μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής του Δικεφάλου παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5» και υποστήριξε αρχικά ότι… «ένιωσα πολλά πράγματα μαζί. Δικαίωση, χαρά γιατί το θέλαμε και αναλογιζόμενοι όλες αυτές τις προσπάθειες σε ένα πολύ καλό επίπεδο, να είναι ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστής. Ηταν δικαίωση για όλους τους ανθρώπους γιατί υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να κρατήσουν την ομάδα ζωντανή. Αφιερώνω στον οργανισμό του ΠΑΟΚ, όλoυς τους ανθρώπους, στους αθλητές που έχουν κάνει την υπέρβαση και αυτοί δικαιούνται τα πιο πολλά συγχαρητήρια και φυσικά στον κόσμο, γιατί έχουμε καλό κόσμο, ίσως όχι μεγάλο αριθμό αλλά καλό και μας στηρίζει».

Αναφέρθηκε στο όνειρο της κατάκτησης του Κυπέλλου αλλά και στη δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ. «Ο μηχανισμός της ομάδας δουλεύει σκληρά, βλέπεις στα μάτια τη φλόγα και το πάθος για ένα τελικό. Τους δώσαμε την ευκαιρία και είναι σήμερα όλοι χαρούμενοι. Θα προσπαθήσουμε το ίδιο και στον τελικό. Ο Παναθηναϊκό; είναι ομάδα διαφορετικού επιπέδου από εμάς, με εμπειρία και ποιότητα. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει, θα δουλέψουμε σκληρά για να παίξουμε το παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες».

Ερωτηθείς για την πρόκριση επί της Κύμης, είπε: «Έπρεπε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας, παίζαμε σε ημιτελικό που ήταν πρόκληση να πάμε την ομάδα σε έναν τελικό μετά από 20 χρόνια. Είμαστε οικογένεια, δουλεύουμε πολύ σκληρά, έχουμε τους ίδιους στόχους. Ήταν μία στιγμή δικαίωσης με τη σκληρή προσπάθεια που κάνουμε. Όλοι νιώσαμε το βάρος και την πίεση. Θέλαμε να ξεπεράσουμε τις αποτυχίες των προηγούμενων χρόνων και επειδή η ομάδα παλεύει με τα προβλήματα της».