ΑΕΚ: «Ζητάμε το Πρακτικό της απόφασης για την απόρριψη του αιτήματός μας για αναβολή»

ΑΕΚ: «Ζητάμε το Πρακτικό της απόφασης για την απόρριψη του αιτήματός μας για αναβολή»

Newsroom
ΑΕΚ: «Ζητάμε το Πρακτικό της απόφασης για την απόρριψη του αιτήματός μας για αναβολή»

bet365

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει από την επιτροπή Κυπέλλου το Πρακτικό της απόφασης, βάσει του οποίου απερρίφθη το αίτημα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ για αναβολή του αγώνα με το Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, μετά και τα δύο νέα κρούσματα στις τάξεις της ΑΕΚ, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ζήτησε αναβολή του προημιτελικού με το Περιστέρι (26/12, 20:00) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων χωρίς ωστόσο να γίνει δεκτό από την Επιτροπή Κυπέλλου.

Να σημειωθεί ότι το πρωτόκολλο της ΕΟΚ αναφέρει ότι για να υπάρξει αναβολή σε παιχνίδι θα πρέπει μια ομάδα να έχει τέσσερις παίκτες θετικούς, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στην περίπτωση της ΑΕΚ. Και γι' αυτόν τον λόγο η αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«H AEK BC ενημερώνει, ότι υπέβαλε νέο αίτημα προς την ΕΟΚ.

Με το νέο αίτημα, ζητούμε το Πρακτικό της απόφασης της Επιτροπής Κυπέλλου, βάσει του οποίου απερρίφθη το αίτημά μας για αναβολή της αποψινής αναμέτρησης με Περιστέρι, για νομική κάλυψη στην περίπτωση, που ο οιοσδήποτε δύναται να κινηθεί εναντίον της εταιρίας μας.

Υπενθυμίζεται, ότι είχαμε ενημερώσει έγκαιρα τα θεσμικά όργανα για τον κίνδυνο διασποράς του ιού στην ομάδα μας, η οποία ήδη βρισκόταν σε υψηλή επιτήρηση, με ασθενή μέλη (με COVID-19), ή εμπύρετα μέλη-αθλητές της.

Επίσης, η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι αυτή την ώρα, ήτοι λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, πραγματοποιείται στα Άνω Λιόσια, τρίτος κατά σειρά έλεγχος, με τη διαδικασία PCR - Τεστ Ανίχνευσης Κορωνοϊού (Μέθοδος Μοριακού Ελέγχου) για την Ομάδα μας και τα στελέχη της.»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα