Ο Δέδας αποβλήθηκε, ξέσπασε και τα έβαλε με κάμεραμαν! (vid)

Gazzetta team
O Στέφανος Δέδας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του στον αγώνα της Χάποελ Χολόν με τη Νες Ζιόνα και έπειτα από την αποβολή του από τους διαιτητές, τα έβαλε με τον κάμεραμαν!

Ο Έλληνας προπονητής της Χάποελ Χολόν αποβλήθηκε ένα λεπτό πριν από το τέλος του αγώνα με τη Νες Ζιόνα για έντονη διαμαρτυρία προς τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Μάλιστα, τα έβαλε με έναν κάμεραμαν που επέμενε να παίρνει πλάνα, ζητώντας του να σεβαστεί τη στιγμή και τον θυμό του!

Εν συνεχεία, ο Στέφανος Δέδας έδωσε τις εξηγήσεις του, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα: «Τόσες φορές δεν με δείξατε ούτε όταν προκριθήκαμε στο Final-8 του BCL! Ίσως η επιτυχία δεν είναι τόσο σημαντική για εσάς. Το μόνο που σας διασκεδάζει είναι όταν κάποιος είναι εξοργισμένος! Ήταν το τελευταίο παιχνίδι που εγώ ή κάποιος παίκτης κάνουμε δηλώσεις. Δεν είναι αστείο! Δεν είμαστε κλόουν όπως θέλετε να μας παρουσιάσετε στον κόσμο! Έχουμε κερδίσει 35 επίσημα παιχνίδια φέτος, εκπροσωπούμε το ισραηλίτικο μπάσκετ με περηφάνια στην Ευρώπη! Μπορείτε να πάρετε συνεντεύξεις από politically correct ανθρώπους, αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας! Θα βελτιωθούμε και θα μάθουμε από τα λάθη μας. Κανείς δεν είναι τέλειος σαν εσάς που ασκείτε κριτική και εκθέτετε τον κόσμο με τόση ευχαρίστηση!».