Τάιλερ Ντόρσεϊ: Θετικός στη μεγάλη ανατροπή των Τέξας Λέτζεντς (vid)

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Θετικός στη μεγάλη ανατροπή των Τέξας Λέτζεντς (vid)

bet365

Μπορεί να μην συνέχισε με... 40άρα, όμως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πανηγύρισε τη μεγάλη ανατροπή των Τέξας Λέτζεντς κόντρα στους Λέικλαντ Μάτζικ με 122-120 κάνοντας εμφάνιση με θετικό πρόσημο.

Οι Τέξας Λέτζεντς ήταν και πάλι οι νικητές με τη λήξη του χρόνου απέναντι στους Λέικλαντ Μάτζικ για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο -21 με την αντίδρασή τους να είναι ουσιαστική και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να έχει θετική εμφάνιση.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά κοντά και να έχουν καλή επαφή με το σουτ, χωρίς κανείς να μπορεί να «ξεφύγει» από τον αντίπαλό του, με χαρακτηριστικό τις 11 αλλαγές στο προβάδισμα.

Οι φιλοξενούμενοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 49-58 και συνέχιζαν... να χτίζουν τη διαφορά τους με επιμέρους 38-29 στην τρίτη περίοδο. Ο Ντόρσεϊ έγραψε το 88-99 στα 10' πριν το τέλος, αλλά στο 7'25'' το ματς βρισκόταν στο 88-109 για τους Λέικλαντ Μάτζικ με τους Χάρντι και Ράιτ να ολοκληρώνουν μία μεγάλη ανατροπή.

Ο Ντόρσεϊ αγωνίστηκε 28 λεπτά και σκόραρε 12 πόντους με 5/14 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 3 αμυντικά ριμπάουντ και 1 επιθετικό και μοίρασε 1 ασίστ, ενώ στο τέλος υπέγραψε και τα αυτόγραφά του.

 

G-LEAGUE Τελευταία Νέα