Μπαρτζώκας: Απίστευτο και όμως αληθινό, φίλος του Ολυμπιακού τον έβαλε να υπογράψει σε... σκακιέρα (vid)

Μπαρτζώκας: Απίστευτο και όμως αληθινό, φίλος του Ολυμπιακού τον έβαλε να υπογράψει σε... σκακιέρα (vid)

Newsroom
Γιώργος Μπαρτζώκας
Συχνά πυκνά αναφέρεται ως «σκακιστής», αλλά σίγουρα ούτε ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας περίμενε να υπογράψει αυτόγραφο πάνω σε μία σκακιέρα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα στην Πάτρα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λατρεύεται από τους φίλους του Ολυμπιακού. Το προσωνύμιο «σκακιστής» κυριαρχεί για την αποθέωσή του και ένας φίλος των «ερυθρολεύκων» το πήγε σε... άλλο επίπεδο.

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα στην Πάτρα, αντί να ζητήσει ένα τυπικό αυτόγραφο, έφερε μαζί τη σκακιέρα του. Και έβαλε μάλιστα τον Μπαρτζώκα να υπογράψει εκεί, σε ένα τρομερό στιγμιότυπο με τον κόουτς του Ολυμπιακού να χαμογελάει μόλις αντιλήφθηκε τι σκέφτηκε ο φίλος των Πειραιωτών.

Σίγουρα έχει γνωρίσει τρομερές στιγμές ο Μπαρτζώκας στην τετραετία του στον Ολυμπιακό, στιγμές αποθέωσης και λατρείας. Αλλά το να υπογράψει σε σκακιέρα μάλλον δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος.

Το βίντεο με τον Μπαρτζώκα να υπογράφει τη σκακιέρα

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα