Γιασικεβίτσιους: «Είπα στους παίκτες μου ότι ο Ολυμπιακός είναι παράδειγμα για εμάς»

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε τον Ολυμπιακό τόσο στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Μακάμπι, όσο και στους παίκτες του.

Η Μπαρτσελόνα σε ένα οριακό παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι επικράτησε με 83-78, κάνοντας τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να χρησιμοποιήσει τον Ολυμπιακό ως παράδειγμα. Οι Καταλανοί δεν αγωνίζονται ακόμα με τον τρόπο που θέλει ο Σάρας, κάτι που έγινε φανερό στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος αυτήν τη στιγμή στην EuroLeague με ρεκόρ 15-7, έχοντας την Μπάρτσα μόλις μία νίκη πίσω. Μάλλον όμως, όπως δηλώνει και ο Λιθουανός κόουτς η απόστασή τους είναι μεγαλύτερη από τη βαθμολογική.

«Ζητώ από την ομάδα να είναι συμπαγής, πρέπει να μάθουμε να μην κάνουμε σοβαρά λάθη. Υπάρχουν ομάδες μπροστά μας, όπως ο Ολυμπιακός, που δεν σου δίνουν τίποτα. Είπα στους παίκτες μου ότι ο Ολυμπιακός είναι παράδειγμα για εμάς. Είδαμε πολλά παιχνίδια του και δε σου χαρίζουν τίποτα. Φαίνεται ότι μπορούμε να βελτιωθούμε, αλλά δίνουμε πολλά. Δεν μαθαίνουμε. Πρέπει να κάνεις την άλλη ομάδα να υποφέρει για όλα και να μην τα δίνεις» αναφέρει ο Γιασικεβίτσιους.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 80-70 στην Καταλονία την 1η αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να πρόκειται να συναντηθούν στις 7 Μαρτίου στο ΣΕΦ.