Λάσo: «Αν παίρναμε το ριμπάουντ θα μπορούσαμε να είχαμε ένα τελευταίο σουτ»

Newsroom
Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την πολυσυζητημένη τελευταία φάση και το αν θα έπρεπε οι παίκτες του να κάνουν φάουλ.

Η Ρεάλ είδε την Αναντολού Εφές να κόβει το νήμα και της φετινής EuroLeague και να χρίζεται back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης με το τελικό 57-58. Η τελευταία και...περιπετειώδης φάση φέρνει ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο θα έπρεπε οι παίκτες της ισπανικής ομάδας να κάνουν φάουλ.

Ο τεχνικός των Μαδριλένων μετά το τέλος της αναμέτρησης απάντησε σε αυτό το ερώτημα με... ερώτηση λέγοντας: «Φυσικά και είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που παίξαμε, συγχαρητήρια στην Εφές για τη νίκη, ήταν ένας υπέροχος τελικός. Όλοι παλεύουν για κάθε μπάλα. Μας έλειψαν κάποια ανοιχτά σουτ και χάσαμε αυτά τα καλάθια στο τέλος.

Σε ένα do or die, μάλλον στο μυαλό μου θα είναι η τελευταία φάση: Έπρεπε να κάνουμε φάουλ, ή δεν έπρεπε να κάνουμε φάουλ; Δεν πήραμε το ριμπάουντ. Νομίζω ότι αν είχαμε το ριμπάουντ θα μπορούσαμε να είχαμε ένα τελευταίο σουτ, αλλά δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καθαρό ριμπάουντ… Λοιπόν, συγχαρητήρια Εφές, αυτό είναι».