Αρμάνι Μιλάνο: Προς παραμονή ο Κάιλ Χάινς για ακόμη έναν χρόνο

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Κάιλ Χάινς και η Αρμάνι είναι κοντά σε συμφωνία προκειμένου ο 35χρονος Αμερικανός σέντερ να συνεχίσει στο Μιλάνο για ακόμη έναν χρόνο.

Το εκπληκτικό σερί του Κάιλ Χάινς που άρχισε το 2012 με τον Ολυμπιακό όσον αφορά τις συνεχόμενες προκρίσεις σε Final 4 ολοκληρώθηκε φέτος έπειτα από εννιά σερί παρουσίες στην τελική φάση της EuroLeague (σ.σ. το 2020 δεν έπαιξε στα playoffs με την ΤΣΣΚΑ καθώς η σεζόν διεκόπη οριστικά).

Το εμπόδιο της Αναντολού Εφές στα προημιτελικά αποδείχτηκε απροσπέλαστο για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα που έχει ήδη ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Όπως, λοιπόν έγινε γνωστό μετά από τον αποκλεισμό από την Εφές, η Αρμάνι έχει συμφωνήσει με τον Κέβιν Πάνγκος ενώ φέρεται να ενδιαφέρεται επίσης για τον Γιοχάνες Φόιγκτμαν.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, οι Κυπελλούχοι Ιταλίας είναι κοντά σε συμφωνία με τον Κάιλ Χάινς ώστε ο 35χρονος Αμερικανός σέντερ να συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Έτορε Μεσίνα για ακόμη έναν χρόνο. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως σύντομα η ανακοίνωση για τον Χάινς, ο οποίος υπέγραψε στην Αρμάνι το 2020 αφού προηγουμένως έκλεισε τον κύκλο του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.