Ολλανδία - Ελλάδα: Ο Τολιόπουλος... βαφτίστηκε Κάρι από τη FIBA με τη βοήθεια Σπανούλη (vid)

Νίκος Καρφής
Καρικατούρα της FIBA με Τολιόπουλο, Σπανούλη και Κάρι

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν εκπληκτικός κόντρα στην Ολλανδία και το κοντέρ έγραψε 26 πόντους, με τη FIBA να τον παρομοιάζει με τον Στεφ Κάρι.

Συνεχιζει απτόητος ο Έλληνας γκαρντ. Με τον Άρη τόσο στη Βasket League, όσο και στο Εurocup, ο Βασίλης Τολιόπουλος κάνει μεγάλα ματς. Ο Έλληνας γκαρντ διανύει ίσως την κορυφαία περίοδο της καριέρας του και αυτό έδειξε και στο ματς της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Ολλανδία για τα προκριματικά τοu Εurobasket 2025.

Ο Τολιόπουλος έκανε πράματα και θάματα στη νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία, δείχνοντας τις ορέξεις του από την τρίτη περίοδο εκεί όπου είχε 15 πόντους. Ο Έλληνας γκαρντ τελείωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους, (5/9 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 4/4 βολές), 8 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 27 στην αξιολόγηση.

Μακράν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Σπανούλη, έκανε και το κρίσιμο κλέψιμο στην τελευταία επίθεση των Ολλανδών. Μάλιστα η FIBA ανέβασε μια φωτογραφία παρομοιάζοντας τον με τον κορυφαίο σουτέρ ever, τον σπουδαίο Στεφ Κάρι. Πρωταγωνιστής και ο Σπανούλης στην φωτογραφία.

ττ

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα