Euro-Jumpball Instagram Live για τους ημιτελικούς του Eurobasket

Euro-Jumpball Instagram Live για τους ημιτελικούς του Eurobasket

Newsroom
Euro-Jumpball Instagram Live για τους ημιτελικούς του Eurobasket
Ελάτε στο Instagram Live του Gazzetta στις 17:00, για να δείτε την εκπομπή Euro-Jumpball powered by BOX για τους ημιτελικούς του Eurobasket 2022.

Το Eurobasket 2022 φτάνει στην τελική του ευθεία! Μπορεί η Εθνική μας να έμεινε εκτός, ωστόσο η διοργάνωση συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των μπασκετόφιλων.

Οι ημιτελικοί πλησιάζουν και το Euro-Jumpball powered by BOX, το delivery που πάντα κερδίζεις, επιστρέφει με την Σταυρούλα Μουστακάτου και τον Νίκο Καρφή, για τον απαραίτητο σχολιασμό.

Το πρόγραμμα έχει Πολωνία - Γαλλία (16/09, 18:15) και Γερμανία - Ισπανία (16/09, 21:30) και αναμένουμε να δούμε ποιες ομάδες θα προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης, για να «παλέψουν» για το χρυσό.

Στις 17:00 σας περιμένουμε στο Live που θα γίνει στο επίσημο account του Gazzetta στο Instagram.

boxxxxlive

Στο ΒΟΧ το delivery που πάντα κερδίζεις, μπορείς να βρεις:

  • Πάνω από δέκα χιλιάδες καταστήματα για να επιλέξεις σε 64 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
  • Ένα μοναδικό τρόπο επιβράβευσης: Σε κάθε παραγγελία κερδίζεις πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις σε εκπτώσεις και GB.
  • Χιλιάδες Προσφορές: 1+1, Menou 5€, Combo Deals και πολλές άλλες για να επιλέξεις.
  • Δυνατότητα Προγραμματισμού Παραγγελίας.
  • Δυνατότητα take away
  • Δυνατότητα φιλοδωρήματος στον διανομέα μέσω της εφαρμογής.
  • Live Εξέλιξη παραγγελίας. (Ο πελάτης μπορείς να παρακολουθήσει σε επιλεγμένα καταστήματα, πού ακριβώς βρίσκεται η παραγγελία του αφού αυτή φύγει από το κατάστημα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα