Σερβία-Ιταλία 86-94: Τρελαμένος Ποτζέκο περίμενε τους παίκτες του στην μεικτή ζώνη και... χοροπηδούσε πάνω τους (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σερβία-Ιταλία 86-94: Τρελαμένος Ποτζέκο περίμενε τους παίκτες του στην μεικτή ζώνη και... χοροπηδούσε πάνω τους (vid)

bet365

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του μετά την πρόκριση της ομάδας του επί της Σερβίας και... χοροπηδούσε πάνω στους παίκτες του στη μεικτή ζώνη.

Αποστολή στο Βερολίνο: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Η Ιταλία επικράτησε της Σερβίας με 86-94, προκρίθηκε στον προημιτελικό όπου θα συναντήσει τη Γαλλία και έστειλε ένα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο πίσω στο σπίτι του. Αυτή είναι η ιστορία του ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Ένα παιχνίδι που ο ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο αναγκάστηκε να παρακολουθήσει από άλλη θέση και όχι στην κορυφή του πάγκου, μετά την αποβολή του περίπου στα μέσα της τρίτης περιόδου εξαιτίας δεύτερης τεχνικής ποινής.

Ο Ιταλός τεχνικός ζούσε τον αγώνα με την ψυχή του, βλέποντας το ξέσπασμα των παικτών του για την μεγάλη ανατροπή που έφερε και το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ματς, πλησίασε τους παίκτες του με ενθουσιασμό για να πανηγυρίσει και εκείνοι τον έδιωξαν προκειμένου να ολοκληρωθεί κανονικά!

Με τη λήξη και όσο οι «ατζούρι» πήγαιναν προς τη μεικτή ζώνη, εκείνος τους περίμενε στο σημείο, όπου αγκάλιασε έναν έναν ξεχωριστά και... χοροπηδούσε πάνω τους για το μεγάλο επίτευγμα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα