Μανωλόπουλος για Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης θα είναι κανονικά στην αυριανή προπόνηση»

Νίκος Καρφής
Μανωλόπουλος για Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης θα είναι κανονικά στην αυριανή προπόνηση»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει του ματς με την Τσεχία (11/9, 21:45).

Η Ελλάδα επικράτησε της Εσθονίας την Πέμπτη, έκανε το 5/5 στον όμιλο και πλέον θα κοντραριστεί με την Τσεχία στους 16. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξί πόδι στο τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το τέλος του παιχνιδιού καθησύχασε όλο τον κόσμο. Μάλιστα και η ΕΟΚ με ενημέρωση της, τόνισε πως είναι ελαφρύ διάστρεμμα.

Ο βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη, Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ και στάθηκε στην κατάσταση του Greek Freak και τόνισε πως το Σάββατο θα προπονηθεί κανονικά με την ομάδα.

«Αποφασίσαμε να κάνουμε μια προαιρετική προπόνηση. Το αφήσαμε στην ευχέρεια των παικτών να έρθουν να κάνουν κάποια σουτ. Ο Γιάννης έκανε τη δική του προπόνηση στο ξενοδοχείο και αύριο θα είναι κανονικά.

Ο Σατοράνσκι θα είναι στο 100%, έπαιξε και με το Ισραήλ, ήταν καλός. Τους αντιμετωπίσαμε πέρυσι στον Καναδά, αλλά έχουμε διαφορετική ομάδα πλέον. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με τον ίδιο προπονητή εδώ χρόνια. Οι περισσότεροι παίκτες της Ελλάδας είναι διαφορετικοί από πέρυσι. Ένα διαφορετικό παιχνίδι, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε.

Ένα νοκ άουτ παιχνίδι, η ψυχολογία είναι το Α και το Ω. Κερδίζεις και προχωράς, χάνεις και πας σπίτι σου. Έχουμε γίνει ομάδα, σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Δεν έχουμε φτάσει στο 100%, αλλά είμαστε σε υψηλό επίπεδο. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Εισπράττουμε την αγάπη του κόσμου και τους ευχαριστούμε πολύ, αφού η αγάπη τους είναι σημαντική για την ομάδα», ήταν τα λόγια του

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα