Λιόλιος: «Η Εθνική έχει καταφέρει να ενώσει όλους τους Έλληνες»

Λιόλιος: «Η Εθνική έχει καταφέρει να ενώσει όλους τους Έλληνες»

Newsroom
Λιόλιος: «Η Εθνική έχει καταφέρει να ενώσει όλους τους Έλληνες»

bet365

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του ΟΠΑΠ επισήμανε το κατόρθωμα της Εθνικής να ενώσει όλους τους Έλληνες.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος βρίσκεται δίπλα στην Εθνική ομάδα σε κάθε βήμα και λίγο πριν οι «γαλανόλευκοι» αναχωρήσουν για την Ιταλία και τις πρώτες υποχρεώσεις στο Eurobasket, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση του μέγα χορηγού, ΟΠΑΠ.

EuroBasket 2022: Το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα με ώρες και κανάλια

Μεταξύ άλλων, εστίασε στη σημασία της σύνδεσης της ομάδας με τον κόσμο που γέμισε το ΟΑΚΑ,

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος:

«Το ΟΑΚΑ που γέμισε τόσες φορές δείχνει την αγάπη, αλλά και την ευθύνη που έχει αυτή η ομάδα. Η συνεργασία με τον ΟΠΑΠ είναι άψογη και αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική.

Έχουμε τους καλύτερους Έλληνες παίκτες και το καλύτερο σταφ που θα μας εκπροσωπήσει στο Eurobasket. Δεν ξέρω τι θα καταφέρουμε στο Eurobasket, αλλά αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να ενώσει όλους τους Έλληνες και να τους δώσει ελπίδα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα