Ιταλία: Η τελική 12άδα της αντιπάλου της Εθνικής στο Eurobasket

Ιταλία: Η τελική 12άδα της αντιπάλου της Εθνικής στο Eurobasket

Ιταλία: Η τελική 12άδα της αντιπάλου της Εθνικής στο Eurobasket

bet365

Την τελική 12άδα με την οποία θα πορευτεί σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και Eurobasket (κόντρα στην Εθνική) ανακοίνωσε η Ιταλία.

Στους 12 παίκτες με τους οποίους θα πορευτεί η Ιταλία τόσο για το δεύτερο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο και στον όμιλο την Εθνικής στο Eurobasket 2022 κατέληξε ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο.

Στον πρόσφατο αγώνα με την Ουκρανία κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να επικρατήσουν με 97-89 δίνοντας το επόμενο ραντεβού με την Γεωργία (27/08). Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους επερχόμενους αγώνες, στους οποίους... εμπλέκεται και η Ελλάδα (03/09, 22:00).

Η Ιταλία, λοιπόν, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους Σπίσου, Μάνιον, Μπιλίγκα, Τονούτ, Γκαλινάρι, Μέλι, Φοντέκιο, Ντατόμε, Ρίτσι, Πολονάρα, Πατσόλα και Μπαλντάσο

Δείτε την ανάρτηση της Ομοσπονδίας:

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα