Μπραζντέικις για Λιθουανία: «Θέλουμε να κάνουμε φασαρία στο EuroBasket»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Η Λιθουανία δείχνει θετικά στοιχεία στις αναμετρήσεις προετοιμασίας και ο Ίγκας Μπραζντέικις προειδοποίησε τις υπόλοιπες ομάδες του EuroBasket 2022.

Η Λιθουανία επικράτησε της Ισπανίας, εκτός έδρας, με 82-77 και μετά την αναμέτρηση ο σμολ φόργουορντ της Ζαλγκίρις Κάουνας Ίγκνας Μπραζντέικις έστειλε την προειδοποίησή του στις υπόλοιπες ομάδες που θα αγωνιστούν στο EuroBasket 2022.

«Θέλουμε να κάνουμε θόρυβο στο EuroBasket. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε μία από τις ομάδες που δεν περιμένει κάποιος να διακριθούν. Έχουμε κάθε ικανότητα - τους παίκτες, το ταλέντο, και τους προπονητές - για να φτάσουμε μέχρι το τέλος», είπε ο Μπραζντέικις.

O παίκτης της Ζαλγκίρις αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα της Λιθουανίας στο EuroBasket 2022, απέναντι στην ομάδα που τους στέρησε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσουμε τη Σλοβενία. Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι σε μία τόσο μεγάλη "σκηνή" στις διοργανώσεις της FIBA. Ποτέ δεν έχω φοβηθεί τέτοια ματς. Θα είμαστε έτοιμοι γι' αυτήν την αναμέτρηση. Η ήττα την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε μας άφησε πικρή γεύση», ήταν τα λόγια του.

@Photo credits: FIBA