Στην Ελλάδα το τρόπαιο του Eurobasket

Newsroom
Στην Ελλάδα το τρόπαιο του Eurobasket

bet365

Στην Ελλάδα βρέθηκε το τρόπαιο που θα δοθεί στη νέα πρωταθλήτρια ομάδας Ευρώπης στο ερχόμενο Eurobasket και το οποίο έκανε «στάσεις» σε Παναθηναϊκό Στάδιο και ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, στο Παναθηναϊκό Στάδιο το υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με την παρουσία του διεθνή μπασκετμπολίντα, Δημήτρη Αγραβάνη και του Ειδικού Γραμματέα της ΕΟΚ, Βασίλη Ντάκουρη.

Αντίστοιχα στο ΟΑΚΑ, στην Αγορά, το τρόπαιο υποδέχθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr Αντώνης Αυγερινός και ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Βασίλης Ντάκουρης. Το δικό τους ξεχωριστό χρώμα έδωσαν με την παρουσία τους οι Εθνικές Ομάδες 3×3 U23 Ανδρών και Γυναικών, οι οποίες προετοιμάζονται για το Nations League, που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι (5-7/8).

Επιπλέον το τρόπαιο έκανε μια ξεχωριστή στάση και στα γραφεία της ΕΟΚ, όπου συνάντηση… μακρινούς συγγενείς του: Τα τρόπαια των Ευρωμπάσκετ 1987 και Ευρωμπάσκετ 2005 που έχει κατακτήσει η Εθνική Ελλάδας! Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, o Γενικός Γραμματέας Νίκος Νικολόπουλος και η Εθνική Νεανίδων, μαζί με την Άννυ Κωνσταντινίδου, μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και υπεύθυνη του γυναικείου μπάσκετ, ο Νίκος Ζήσης, η Εβίνα Μάλτση και ο Κώστας Τσαρτσαρής ήταν εκεί για να το υποδεχθούν!

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα