Eurobasket: Οι αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής με... αέρα NBA

Eurobasket: Οι αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής με... αέρα NBA

Newsroom
Eurobasket: Οι αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής με... αέρα NBA

bet365

Τις αλλαγές στο τεχνικό team της Εθνικής Ελλάδας ενόψει Eurobasket αποκάλυψε ο Βαγγέλης Λιόλιος σε συνέντευξή του στην «ΕΡΑΣΠΟΡ», με τον Τζος Οπενχάιμερ των Μπακς να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, παραχώρησε συνέντευξη στην «ΕΡΑΣΠΟΡ» στην οποία αρχικά επιβεβαίωσε ό,τι είχε προαναγγείλει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με δική του ανάρτηση λίγες ημέρες νωρίτερα. Δηλαδή, πως ο Greek Freak θα δώσει το παρών στο επερχόμενο Eurobasket του Σεπτεμβρίου, βοηθώντας την Εθνική ομάδα στον...δρόμο για ένα μετάλλιο.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μίλησε και για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο τεχνικό επιτελείο του Δημήτρη Ιτούδη για τα προσεχή παιχνίδια. Συγκεκριμένα, επισήμανε πως οι Ισίδωρος Κουτσός (συνεχίζει στην Κίνα) και Κώστας Παπαδόπουλος (θα πλαισιώσει τον Ανδρέα Πιστιόλη στη Γαλατάσαραϊ) που αποχώρησαν έπειτα από δικό τους αίτημα θα αντικατασταθούν από τον Στέφανο Τριαντάφυλλο, βοηθό του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό, αλλά και τον Τζος Οπενχάιμερ, μέλος του σταφ των Μιλγουόκι Μπακς. Νέο πρόσωπο θα είναι και ο Μάριος Μπατής.

Πιο αναλυτικά: «Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι μια πολύ δυνατή προσωπικότητα και έχει ήδη μιλήσει με όλους τους παίκτες. Είναι αυτό που χρειαζόταν ο πάγκος της Εθνικής Ομάδας. Οι συνεργάτες που θα έχει είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο Σάββας Καμπερίδης που παραμένουν. Ο Ισίδωρος Κουτσός και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος για δικούς τους λόγους ζήτησαν να μην είναι στο επιτελείο και το αίτημά τους έγινε δεκτό. Θα προστεθούν δύο πρόσωπα: Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος και ο Τζος Οπενχάιμερ, ο οποίος ανήκει στο τεχνικό επιτελείο των Μπακς, ενώ συνεργάτης θα είναι και ο Μάριος Μπατής.

Έχουμε ένα ισχυρό προπονητικό επιτελείο, υπάρχουν ακόμη φυσικά οι γυμναστές, οι φυσιοθεραπευτές. Θέλουμε η Εθνική Ομάδα να έχει το σεβασμό και την υποστήριξή μας, να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο τεχνικό επιτελείο. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Εθνική Ομάδα ήταν, είναι και θα είναι η επίσημη αγαπημένη. Την σεβόμαστε, την αγαπάμε και την καμαρώνουμε πάντα, είτε σε νίκες, είτε σε ήττες και γι’ αυτό απαιτεί το σεβασμό μας».

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα