Τα φιλικά της Εθνικής με την Ισπανία στις 9 και 11 Αυγούστου

Τα φιλικά της Εθνικής με την Ισπανία στις 9 και 11 Αυγούστου

bet365

Η ισπανική ομοσπονδία ανακοίνωσε το πρόγραμμα και τα φιλικά προετοιμασίας της «ρόχα» ενόψει EuroBasket, ενημερώνοντας πως οι Ίβηρες θα δώσουν δυο αγώνες με την Ελλάδα στην Αθήνα (9/8) και τη Μαδρίτη (11/8).

Η Εθνική ομάδα θα δώσει δυο δυνατά φιλικά προετοιμασίας κόντρα στην Ισπανία τον Αύγουστο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει EuroBasket 2022 όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, την Κροατία, την Ουκρανία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Εσθονία στον Γ' όμιλο που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο.

Η ομοσπονδία μπάσκετ της Ισπανίας ανακοίνωσε επισήμως το πρόγραμμα των φιλικών της «ρόχα» το οποίο περιλαμβάνει τα δυο ματς με την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα υποδεχτεί την Ισπανία στην Αθήνα στις 9 Αυγούστου ενώ το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη στης 11 Αυγούστου.

Η Ισπανία συμμετέχει στον Α' όμιλο του EuroBasket μαζί με το Μαυροβούνιο, την Τουρκία, τη Γεωργία, το Βέλγιο και τη Βουλγαρία. Εξάλλου, οι Ίβηρες έχουν κινήσει ήδη διαδικασίες για να δώσουν διαβατήριο στον Λορέντζο Μπράουν ώστε να αγωνιστεί ως νατουραλιζέ.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα