Εθνική Γυναικών: Αναχώρησε προς Κωνσταντινούπολη για το πρώτο φιλικό ενόψει EuroBasket

Εθνική Γυναικών: Αναχώρησε προς Κωνσταντινούπολη για το πρώτο φιλικό ενόψει EuroBasket

Αναχωρεί για Κωνσταντινούπολ η Εθνική γυναικών

bet365

Το πρώτο τεστ απέναντι στην Τουρκία (Τρίτη 23/5 - 19:00) θα δώσει η Εθνική Γυναικών, που αναχώρησε για Κωνσταντινούπολη και συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει EuroBasket.

Την προετοιμασία της ενόψει EuroBasket συνεχίζει η Εθνική Γυναικών. Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου και θα δώσει το πρώτο της φιλικό.

Η ομάδα του Πέτρου Πρέκα θα αντιμετωπίσει αυτήν της Τουρκίας την Τρίτη (23/5 - 19:00), με 15 παίκτριες στην αποστολή. Αυτήν τη στιγμή ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει στη διάθεσή του τις Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Έλενα Μποσγανά, Διονυσία Αλεξανδρή, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λιλιάννα Καρακασίδου, Εύα Κουμαντσιώτου, Κατερίνα Σωτηρίου, Άρτεμις Σπανού, Ελεάννα Χριστινάκη, Έλενα Τσινέκε, Αντιγόνη Χαιριστανίδου, Ιωάννα Δίελα, Μαριέλλα Φασούλα, Ρένια Καρλάφτη, Εβίνα Σταμάτη.

Θυμίζουμε πως το τζάμπολ του EuroBasket Γυναικών θα λάβει χώρα σε Ισραήλ και Σλοβενία από τις 15 έως τις 25 Ιουνίου, με την Εθνική μας να βρίσκεται στον όμιλο μαζί με Μαυροβούνιο, Λετονία, Ισπανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα